Blåbærpavlovamedblåbær inni ogblåbær oppå. Da hun elsker bær, måtte det bli en med disse herlighetene, og siden jeg har ganske mye blåbær i hus, tenkte jeg å prøve meg på denne
Pynt deretter med deilige friske bær. jordbær, blåbærog passionsfrukt. Det er store uenigheter om hvor Pavlova kaken egentlig stammer i fra og både Australia og New Zealand påberoper seg retten til oppfinnelsen
Ønsket mengde jordbær, bringebær ogblåbær. Denne Pavlovaen er med en luftig sjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Fordel kremen oppå kakebunnen, topp kaken med ønsket frukt og bær
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Med litt lemoncurd på pavlovaen tar du den gode kaka til nye høyder. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper
Strø over hakket Smash, blåbærog salt karamell. Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.