PAVLOVA - klassisk oppskrift
umami
umami
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • MARENGSBUNN
  • 5 store egg eller 6 middelstore 260g farin, hvitt og gjerne finkornet - det gir lekrere farde enn brunt sukker
  • 2 ts ekte vaniljesukker
  • 2 ts maizenna
  • 2 ts eplesider eller hvitvinseddik
  • brente mandler, krokan, havre- eller mandelflarn, skivede mandler, kaneldryss eller litt brunt sukker er fint å drysse på før steking.
  • EGGEKREM: (oppskrift på créme patisserie også kalt konditorkrem: fra Michel Roux)
  • 5 eggeplommer
  • 90 g farin, 30g og 60g
  • 30 g hvetemel
  • 400 g helmelk
  • 1 vaniljestang litt smør til å smøre på ferdig eggekrem så den ikke får snerk - godt smaker det også.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.