Pasta ratatouille
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 personer
  • 400 g pasta, jeg brukte store makaroni (du ser bilde under lista med ingredienser)
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 løk 1 fedd hvitløk
  • 300 g cherrytomater
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 - 2 ferske runde mozzarella (ost som ligger i vann)
  • frisk basilikum
  • salt og pepper etter snak og behag
  • olivenolje, ca 1/2 dl
  • ¤ Kok pastaen etter anvisning på pakken og sil av vannet når den er ferdigkokt.
  • ¤ Rens papriken for frø og stilkfester og skjær dem i små biter.
  • ¤ Skjær aubergine og squash i terninger og hakk løken, både hvitløken og den gule.
  • ¤ Varm olivenoljen i en stor panne med høye kanter eller bruk en kasserolle.
  • ¤ Fres løk, hvitløk og paprika til løken er gyllen og myk.
  • ¤ Tilsett squash og aubergine og la det frese til alt er mørt. Det tar ca 10 minutter...
  • ¤ Bland i tomater, som er delt i to.
  • ¤ Smak til grønnsakene med salt og pepper og 1 ss balsamicoeddik.
  • ¤ Bland i en stor salatbolle: Grønnsakene, nykokt pasta og oppdelt mozzarellaost.
  • ¤ Strø rikelig med frisk basilikum over.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.