Klassiskpastarett som ofte er litt misforstått i Norge. Carbonaralages ikke med ost-, melk- eller fløtesaus selv om Toros poser eller kantinalager den sånn
Over den ferdigkokte pastaen helles en blandingav stekt pancetta (italienskbacon), svart pepper,. Osten har de sammeegenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan
Men litt matlaginghar det da blitt-tenkte å dele oppskrift på pastaCarbonara med dere. Siden jeg la ut det siste innlegget om helseplagene som psykisk mishandlingkan medføre, har innboksen omtrent eksplodert
Først la jeg bacon i stekovnen. PastaCarbonara er en gjenganger her i huset. Den dukker opp på bordet i mange forskjellige varianter, noen ganger bedre enn andre, og denne gangen ble det en som er verdt å dele
Når pastaenvar kokt rørte jeg inn magerosten og kjøttet. Jeg skulle egentlig prøve meg på en litt mer high tech oppskrift på dette, men så kom dagen hvor jeg skulle ha det og jeg kom så sent hjem at det ble en enkel løsning
Denne oppskriften er Nigellas. Sett over kjele med saltetvann til pastaen. I følge kokeboka er dette det hun ville servert en ny elsker klokken fire om morran for å riktig feire den første nattasammen
Denne retten tar ikke lenger tid å lage enn pastaen må koke. Uansett så har jeg hatt lyst på carbonara siden jeg så et bilde på instagram som Tessawoodenspoonla ut
Dette er en enkel og litt annerledesvariantavpastacarbonara. ca 100 gramvalgfripasta. 3 dl råkostblanding (kjøpes ferdig eller lages ved å raspe gulrot, snitte kål og litt hakket purre). 5dl frosne eller fer… ca 100 gramvalgfripasta
Även om jag inte harlyckatsövertygaalla i familjenattvitkålsspagetti är bättre än vanligpasta så åt alla åtminstone, antagligenpåverkadeavall frisk havsluft
Over den varmepastaen helles en blandingav flesk, pisket eggehvite og fløte og litt parmesan. Grovhakk løken og stek sammen med bacon til løken blir blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.