Jeg implementerte de ulike parmesanostene i hver rett. oktober er det Parmigiano Reggiano Night, dette er en kveld der det handler om å spise et måltid med noen du bryr deg om
4-5 dl finrevet parmesanost. 4-5 dl finrevet parmesanost. Vegetarpizza med deilig bunn. Denne pizzadeigen var den mest fløyelsaktige jeg har vært borti, men så heter den også napolitansk pizzabunn
Potetkroketter med parmesanost. revet parmesanost. Ha en skål med hvetemel, en skål med sammenpisket egg og en skål med griljermel blandet med parmesanost
Enkel og kjempegod spagetti med Parmesanost og parmaskinke. La surre et par minutter og tilsett den kokte pastaen Ta gryten av platen og bland pastaen godt med smøret Ha over på en tallerken, ha over revet parmesanost, tilsett så hakket parmaskinke, Ca to skiver pr person
Jeg hadde et stykke fisk i fryseren som jeg mener er steinbitfilet, og der fant jeg også spinat og ferdig raspet parmesanost, så da ble det middagen i dag
Dryss parmesanost over og ringle litt olje fra stekepannen rundt eller litt smeltet smør. 400 g utvannet, skinn- og benfri klippfisk (man får kjøpt ferdig renset klippfisk)4 soltørkede tomater grovhakkede (1 dl)4 ss olje2 ss smør 2 løk grovhakkede4 blomkålbuketter16 sukkererter2 gulrøtter i staver--- 1/2 dl finrevet parmesanost---poteter delt i 41. 1/2 dl finrevet parmesanost
løk, agurk, tomat, dressing, ketchup – eller det du liker å ha på hamburgeren. løk, agurk, tomat, dressing, ketchup – eller det du liker å ha på hamburgeren
Nå bør kylling gryta og potetene være ferdig omtrent samtidig Ta ut kylling gryta, strø over litt revet parmesanost, fersk hakket basilikum og litt av lime saften Server gjerne med smørdampede aspargestopper eller soppstuing
Dryss over litt parmesanost. fetaost – vegetar. Revet parmesanost – 1/2 til 1 dl. Denne paien, med søtpotet, spinat og fetaost, er noe av det beste jeg har smakt når det gjelder vegetarpaier
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. 4 ss grovrevet parmesanost / hvitost. 4 ss grovrevet parmesanost / hvitost. Stekes på 220 grader Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle
tilsett så revet ost og parmesanost og rør godt, spar litt av osten til å ha på toppen. Denne retten husker jeg at vi hadde mye på lørdager når jeg var liten jente, og jeg elsket retten
Server spagetti med kjøttsaus, fersk basilikum og nyrevet parmesanost. Spagetti med kjøttsaus kan være så utrolig godt, hvis det lages på «riktig» måte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.