Server med nykokt pasta, og gjerne litt hakket persille på toppen. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
* Kok opp pasta, jeg brukte pasta skruer av fullkorn, hvor mye bestemmer du selv. * Gult epleJeg har surret pesto smør i pastaen når den var varm og helte hele sullamitten oppi bollen medgrønnsakerog blandet alt sammen godt
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes med hvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Sopps har fått en versjon med lavere andel karbo, og mer protein – men jeg har ikke klart å finne den enda
hakk opp kyllingen i småbiter og bland den sammen medgrønnsakene. finhakk eple, rødløk, og paprika. ) å toppet med bacon så blir denne garantert en hitt
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen ogmed mye smak. Server gjerne litt godt brød til, ogmed revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Ha hvitløken i en panne med olivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Nå blander du alt sammen med en god hånd salatog skviser over sitron. Salat. Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.