Forrige helg laget vi pannekaker til frokost. Siden Emilia har cøliaki og er laktoseintolerant, lagde jeg pannekakene uten gluten og med laktosefri melk
Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting. Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmel og egg
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Superenkelt å lage, og resultatet blir luftige gode pannekaker. Skille eggeplommer og eggehvite. Alle pannekakeelskere der ute burde absolutt prøve Amerikanske pannekaker
Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Jeg elsker duften av pannekaker på morgenen og jeg liker den spesielt godt med masse frukt og bær. Disse pannekakene kan også spises med brunost, egg eller annet pålegg
Disse pannekakene kan de fleste spise da de er glutenfri og kan også lett gjøres laktosefri da du kan bytte ut melken med feks soyamelk eller havremelk
Mitt første møte med amerikanske pannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.