Alle husker mors eller bestemors kjøttkaker, du får jo kjøpt ferdig stekte også, men de man lager. Hjemmelaget brun saus er også kjempegodt, mye bedre enn 'pose-varianten'
Vi benytter kvernet rent elgkjøtt i våre kjøttkaker, så dette er rene elgkjøttkaker. Denne grunnoppskriften kan varieres i det uendelige, alt etter smak og behag, hva man har for hånden og hva man liker
Hun var en utrolig kvinne, med sans for livet og god mat. Jeg vil tro at dette er gubbens livrett, og selv om jeg ikke lager alt fra scratch, så er det "etanes" likevell
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Disse vegetarkakene smaker nesten som helt vanlige kjøttkaker, og de er et supert vegetarisk alternativ til en av våre mest tradisjonsrike middagsretter
Ha pisket egg i en bolle, og mandelmel i en annen. Rør sammen gresk yoghurt, majones, finhakket sylteagurk, karri, salt og pepper til en remulade som du kan dyppe fiskepinnene i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.