Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekammed dere
Sammen med salt svinekam og smakfulle rotgrønnsaker blir det veldig godt. Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt. Som ytterligere tilbehør kan du ha kokt brokkoli, søtpotetstaver eller ris til, vi hadde sistnevnte sammen med litt frisk salat
Skjær opp noen grønnsaker og ha i steikeposen sammen medsvinekammen. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Det ble helt nydelig og jeg synes nok at dette er den beste oppskriften jeg har laget med lange hittil
Ta en bit av fetaosten sammen med en neve spinat og mos det i foodprosessoren. Panert kyllingfilet. Pisk egg, og ta en tallerken med mel som du blander i krydder
Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Fantastisk godt - røket hjort fra Paales eldhus. 4-5 tynne skiver røket hjortekjøtt. rømme blandes med tyttebærsyltetøy (1 dl rømme og 2 ts syltetøy eller etter smak og behag). -) 4-5 tynne skiver røket hjortekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.