Panert aubergineskiver med økologisk tomatsaus
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor aubergine per person
  • salt og pepper
  • 1 egg, sammepisket
  • olivenolje til steking
  • 1 boks italienske tomater
  • 1 løk, finhakket
  • 1 stor tomat, finhakket
  • 3 hvitløkfedd, hakket
  • 1 ts tomatpuré
  • 1/2 aubergine i terninger (uten skall)
  • 2 selleristilker i små terninger
  • 2 gulrøtter i små terninger
  • 1 liten neve basilikum, hakket
  • 1 pakke økologiske hvite bønner
  • evt en grønnsaksbuljongterning

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.