Kamskjell servert med kremet saus og asparges. 25. 10. 2014 kl. 12. 22 i. Skalldyr. Én kommentar. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Rødvinsmarinert påskelam. 06. 04. 2017 kl. 09. 02 i. Påske. Ingen kommentarer. Lam hører påsken til. Det anbefales å steke lammet mellom 3-4 timer i ovnen for å få best mulig mørhet
Er du kokk så er du kokk – ikke noe lettvinte løsninger der i gården (jfr. Kok kraft av beina fra låret – finhakk sjalottløk og surr i en kjele med brunt sukker, spe med rødvin og la det koke inn
Hvitløk og krydder knuses i morter og blandes sammen med oljen. Gni inn lammelåret med blandinga. Ved grilling brukes også sterk varme til å begynne med, så lavere temperatur i ca
Hurra for vaffeldagen. Med påske like rundt hjørnet, regner jeg med at det blir noe vaffelsteking enten på hytta eller hjemme, så her har dere inspirasjon til en vaffeloppskrift og ulike toppinger
I påsken er det tid for lam og i India er det mest vanlig å spise geit. Rogan Josh er en klassisk rett fra delstaten Kashmir, som betegnes som Indias svar på Sveits
Beregn 700 g lutefisk pr personDen saltes 1 time før steking, bruk 1ss salt pr kg, legg skinnsiden ned i langpanna, ikke skyll av saltet før den stekes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.