«Påskeeggkake» med appelsinkrem og Daim
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 sukkerbrød, 24 cm i diameter
  • 1 porsjon appelsinkrem
  • 1 dl aprikos- eller appelsinsyltetøy
  • 4 dl fløte
  • 60 g Daim, hakket
  • 400 g marsipan, gjerne farget rosa, rød eller gul
  • marsipanegg, marsipanblomster, melisglasur eller sølvperler
  • 4 egg
  • 160 g sukker
  • 90 g hvetemel
  • 100 g potetmel
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1 dl ferskpresset appelsinsaft
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 1/2 dl maisenna
  • 2 egg
  • 2 eggeplommer
  • 2 ss smør (30 g)
  • 1 dl fløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.