Ovnstekt svinefilet med kål, sellerirot og harissasaus
Nina Bakke
Nina Bakke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 svinefilet
  • Olivenolje, salt og pepper til pensling av filet.
  • 1/2 sellerirot (hel om den er liten) - i biter
  • 1/2 lite kålhode - i biter
  •  
  • Marinade
  • 1 ss rød karripasta
  • 2 ss honning
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 1 ss sitronsaft
  • salt og pepper
  •  
  • Harissasaus
  • 3 dl lettrømme
  • 1 ss sambal oelek
  • 3 ss hakket frisk koriander
  • 1 ts malt kummin
  • 1 ts malt pepper
  • 2 hvitløksfedd, finhakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.