Ovnsbakt kylling
Spis Nyt Lev |
Spis Nyt Lev |
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2016 by Svanhild Sunde
  • med fetaost
  • 2 store porsjoner:
  • 2 kyllinglår, økologisk. (300-400 gram pr lår)
  • ½ squash
  • ½ aubergin
  • 1 stor tomat
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 liten rødløk
  • Olivenolje (etter smak, men minst 2 ss)
  • ½ sitron (kan sløyfes)
  • Salt og pepper
  • 2 cm Skjær løken og tomater i små biter og finhakk hvitløken
  • 100 g gir
  • 11,7 g Fett
  • 13,1 g Karbohydrater
  • 1,1 g Jern
  • 1,1 mg Kalium
  • kylling

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.