Oversikt over hvilket mel, nøtter og frø jeg bruker mest. Tips til oppskrifter, hvor du kan kjøpe- og optimal oppbevaring.
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Knekkebrød
  • Bokhvete
  • 5-6 åra Jeg bløtlegger dem i
  • 12 timer sammen med et par spiseskjeer surdeigsstarter, skyller godt og tørker i dehydrator eller stekeovn
  • Quinoa
  • Linfrø
  • 120 grader før de blir direkte helseskadelige, så velger jeg å bruke moderate mengder og langt fra alltid. Men som sagt, bedre brød blir det når du bruker linfrø. I knekkebrød og rawfood kjeks bruker jeg linfrø, men spiser det ikke ofte, nettopp fordi jeg ikke vil risikere å basere kosten på delvis harske eller varmeskadede planteoljer. Bløtlegging av linfrø er viktig som med alt annet av nøtter frø og korn.
  • Chiafrø

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.