Ostesufflé med bacon-surret asparges ✿
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • En høy og luftig ostesufflé imponerer gjestene - og er verdt å vente på. Sufflé kommer fra fransk og betyr å ”blåse opp”.
  • Husk det er gjestene som skal vente på suffléen og ikke omvendt, den må serveres med en gang,
  • den tas ut av stekeovnen.
  • Ferdig stekt !Ingredienser til 6 porsjoner
  • 3 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 eggeplommer
  • 300 g revet ost, gjerne Jarlsberg
  • 2 ts maizena
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts finrevet muskat
  • 5 eggehviter
  • ½ ts salt
  • 12-16 asparges
  • 6-12 skiver bacon

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.