Ha bær på toppen og server. Bland ost, krem, vaniljesukker og melis og pisk til det blir stivt. Knus kjeksene og legg dem i bunnen av glassene du ønsker å bruke
Ostekake er blant de mest populære kakene på Det søte liv, og det er tydelig at dette er en kake mange tyr til når de skal bake til flere ulike anledninger
♥ Jeg har her brukt Bake it Easy-form (fra Porsgrund Porselen) som er et integrert kakefat / kakeform og som er en utmerket form til å lage ostekaker med fordi man slipper å flytte på den ferdige kaken
Rør gjerne litt for å hjelpe til. slik at du kan bruke dem som garnityr på toppen. Legg litt av kesamblandingen i bunnen av glasset og sett jordbærene i en ring, pekende med den bredeste siden ned og snittflaten ut mot glasset
Fortsett tilglasset er fylt opp. til ca. Lyst på noe godt som ikke tar lang tid å lage. Jeg har brukt litt store porsjonsdessertglass, men jeg anbefaler å velge litt mindre i og med at dette også er en mektig dessert
Disse kan du gjerne lage på forhånd og sette glassene i kjøleskapet, gjerne med plastikk over så desserten ikke trekker til seg andre smaker fra ting du har i kjøleskapet
Det er onsdag aka lillelørdag, og jeg har en veldig rask og god juledessert til dere. Netthandel – alle vet jo hvor viktig det er at man kan stole på at både produktet man kjøper er bra nok, og ikke minst at det blir levert før jul som lovet
mai effekt har jeg brukt tørkede blomster som man får kjøpt på enkelte nisjebutikker. Dekk en springform med bakepapir i bunn og med formfett på sidene
Ripsen laget jeg en enkel saus av, som jeg hadde oppå noen små ostekaker. Fine å ha med seg på tur eller piknik, jeg skal ingen av delene, syns bare glassene var så søte
I tillegg er det veldig greit å benytte glass med tilhørende lokk når desserten skal fraktes. I mellomtiden pisker du fløten til krem i en bolle og pisker sammen kremost og creme fraiche i en annen bolle
Dette er en veldig enkel og dekorativ måte å servere ostekakepå, gjør seg ekstra godt som dessert. Knus kjeksene og ha litt knuste kjeks i bunnen av glassene
Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Jeg selv ville ha litt sødme i bunnen, men toppen på kaken ville jeg ha en del syrlighet
Kaken kommer da til å sprekke på toppen hvis du skjærer i den rett fra kjøleskapet. Mest mulig av flaten på kakefatet skal være dekket med kokos - dette er for å forhindre at skummet setter seg fast i fatet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.