Jeg har smakt mange ostekakermed bixit, og havregrynsbunn. Hva er din favorittsmak på ostekaken. Jeg eeelsker ostekaker, og synes det er spennende å variere smaken
Hun våknet til kake,lys,gave og sang i dag. På ønskelisten sto ostekake. Jeg brukte stavmikseren. Jeg bruker ostekake formen fra Porsgrunn porselen som passer perfekt til dette formålet
bringebær (ta av noen hvis du vil bruke de til pynt. Ja, nå prøver jeg meg og har meldt min egen, og utrolig gode ostekakemed hjemmelaget ripsgele i konkurransen om å bli Norges best
Hell lemon curd oppå de avkjølteostekakene og nyt den friske smaken. Avkjøles ved å enten ha isbiter i det varme vannet i langpannen, eller ved å ta muffinsbrettet ut med en gang
Disse kakene smaker utrolig godt, søte og gode med en frisk smakavsitron. Denne oppskriften har jeg funnet her, hos Min Lavkarbomat, som er en fantastisk lavkarbo-blogg
1 rå kylling eller kyllinglår4 gulrøtter8 sjalottløk4 fedd hvitløk1 appelsin1 halv sitron3 ss olivenoljesalt/pepper1 ss kyllingkrydderfrisk blad persille2 dl eplejuice eller hvitvin1 dl vann1 stk knorr kyllingfondRens kyllingen for ben og skinn, og skjær ut filetene og lårene, legg disse i en ildfast form, ha olivenolje i bunnen, legg kyllingbitene oppå oljen, skrell gulrøttene, del de i større biter ,og legg løken og gulrøttene og hvitløken rundt kyllingen, ha på krydder, del appelsinen og sitronen og legg rundt kyllingen. Server med kokte poteter, ris eller pasta 1 rå kylling
Denne gir en mye friskere smak enn bare kremost Naturell. Lag en pakke med jordbærgele og avkjøl. Ta et kakefat og plasser ringen av en kakeform på fatet
Jeg bruker en av delene som fulgte med min stavmikser min og jeg valgte å ikke kjøre så lenge at det ble fint mel, men at det ble igjen noen større biter med nøtter også
Rabatten gjelder denne kakeformen, men også alt annet av servise, kniver og glass med unntak av Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.