Ta alle ingrediensene med unntak av vanilje extrakt i en bolle. Wilton selger en pulverversjon i USA som er like god og enkel å lage Vanilla whipped Icing mix
La kremen avkjøle før du fyller den i sprøyteposer og pynter kakene dine med den. Angelfeathericing er en type glasur som er helt himmelsk i både smak og konsistens
Fyll en kjele med varmt vann. Jo lengre du mikser , jo stivere blir icingen. Mens vannet koker heller du i alle ingredienser, med unntak av vanilje og konditorifarge, i en bolle
Disse kjeksene, med unntak av ” AngelFeatherIcing” , smaker akkurat som original kjeksene. Dette skal mikses til du ender opp med en Cookie deig som holder sammen
I dag pyntet jeg cupcakesene medangelfeathericing som er en lett, luftig og god topping. Disse supergode og saftige vaniljecupcakesene med masse vaniljesmak bakte jeg denne uka fordi broren min skulle selge kaker og mat sammen med klassen til klassekassa på skolen i dag og alle skulle ha med seg noe hver
I dag har jeg laget vaniljecupcakes med frostingen AngelFeatherIcing fra boka. vaniljeekstrakteventuellt matfarge om du vil garge icingenHa alle ingrediensene unntatt vaniljeekstrakt i en bolle over en gryte med kokende vann
Disse serverte jeg på bursdagen min da jeg feiret med venninner. Jeg brukte min vanlige oppskrift på sjokoladecupcakes (denne gangen byttet jeg ut hvetemelet med glutenfri melmiks, det fungerte helt fint), og en ny oppskrift på vaniljecupcakes
Tenkte den var nydelig til mørke cupcakes med sjokoladebiter, og det stemte fint. Her om dagen ringte en venninne og lurte på om jeg ville lage noen cupcakes til bryllupet hennes i juni
Kort forklart så piskes denne icingen over vannbad med en håndmixer. AngelFeathericingDet ligger en veldig detaljert beskrivelse av fremgangsmåten på Angel F
I dag har jeg laget vaniljecupcakes med frostingen AngelFeatherIcing fra boka. Ha alle ingrediensene unntatt vaniljeekstrakt i en bolle over en gryte med kokende vann
Legg et godt lag medAngelFeatherIcing mellom hvert lag. Jeg smører først på et tynt lag med en spatula før jeg «klatter» på med mer icing over hele kaken
Hemmeligheten med å lykkes medAngel food cake er at man ikke skal overmikse marengsen. Strødde på med litt melis på toppen, perfekt som dessert da den er så luftig og myk
Synes denne er grei å dekorere pepperkaker og skrift på kake med. Sikt inn melis gradvis til icingen er fast, det vil si at ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren
Du ser når massen ikke "glir utover" etter at du har fylt et felt, da lønner det seg å tilsette noen få dråper med vann slik at du får fine, glatte felt
Det våte haes i vekselsvis med det tørre…. 400 gr brunsukker (jeg blanda med hvitt og brunt sukker-ca 200 gr hver). 1 stor plate kokesjokolade smeltes og has i sukkerblandingen (jeg brukte 1 plate 70 % med havsalt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.