22. 06. 2014. Vi feirer midtsommer med en ekstra stor Pavlova her på Det søte liv. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Igjen nærmer det seg den store norske fest dag nr. 1, nemlig vår nasjonaldag den 17. mai. Nesten alt som kan krype og gå er ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen
Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Denne kaken testet jeg først i et 50-årslag forrige helg
Jeg doblet oppskriften jeg har på Pavlova med bringebærkrem. Etter siste Pavlova, foreslo mannen i huset at jeg kunne lage en med det norske flagget på
Pavlova. 11. 07. 2016kl. 19. 17 i. kaker. 2 kommentarer. Hva er vell bedre sommerkos enn dette. En herlig pavlova med hjemmelaget vaniljekrem topper virkelig alt
Lag Gulkrem etter oppskriften som du finner under Basis her på siden, se her. Salt karamell (på Rema får du kjøpt Salt karamell som istilbehør) Lager du selv finner du oppskriften under Basis her på siden
Hei høpp. I forrige uke hadde jeg tupperware party og vi lærte å lage pavlova kake i mikroen. I dag har jeg lagd to kaker her,og det er super enkelt,og går lynkjapt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.