Oppskrift og bretteteknikk
Snadder uten gluten
Snadder uten gluten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g glutenfrie havregryn
  • ¼ ts tørrgjær
  • 1½ ts salt
  • 6 dl kaldt vann
  • · Strø litt mel over deigen, og ha plastfolie over bakebollen. Sett til heving på kjøkkenbenken i 18–20 timer
  • · Når deigen er ferdig hevet, strøs godt med mel på enten en bakeplate av plast eller et bakepapir. Hvelv deigen på melet, og brett den løse deigen cirka 8 ganger inn mot midten.
  • · Ha bakebollen over deigen, og la den stå til heving i nye 2 timer
  • · Etter cirka 1½ time settes ovnen på 270 grader, og den ildfaste gryten (gjerne av glass) settes inn i ovnen for oppvarming.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.