Her har den fått følge av aspargesbønner, kryddersmørog deilig potetmosmed masse snadder i. Mos og bland inn smør, godt med revet cheddar, hakket vårløk, et par skjeer crème fraîche, salt og pepper
Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Her er en enkel oppskrift med få ingredienser. Kryddersmør er lett og lage selv. Lag gjerne en stor porsjon, når du først er i gang og oppbevar det i kjøleskapet
Hva medkryddersmørmed portvin, knust enebær og litt timian til viltkjøtt. Sprøyt ut rosetter i ønsker størrelse på et brett dekket med bakepapir og sett i fryseren ett par timer før de has over i en pose eller luft tett boks og så setter i fryseren igjen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.