Denne kaken ser litt avansert ut, men alle får den til om oppskriften følges nøye. ♥ Det å sette mindre kakebunner i en større kakeform når du fyller på med mousse gjør at kakebunnene ligger inni moussen og ikke synes i kantene - hvilket gir en stilig, utseendemessig effekt
Her kommer oppskriften og fremgangsmåten, enjoy. Er det ikke sukker-søtt. Flourless ChocolateCake & Fresh Raspberry er en kake laget med en sjokoladebunn uten mel i seg
Need not have cake tin you may want to use an iron pot or bowl of refractory glass. Glasur melis kakao finn din styrke en spiseskje kaffe temp 150-200 c° 30 min 4 eggs/4 egg. 1-2 teaspoons baking powder. 1-2 teskje bake pulver. 2-4 tablespoons baking cocoa. 2-4 spise skjeer bake kakao
Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
Her kommer oppskrift og fremgangsmåten. Nå som det nærmer seg Valentines Day, er disse “Molten Chocolate Souffle and Lava Cakes” perfekte til akkurat anledningen
Oppskriften finner du også i min nye bok ” Just Sweet ”. Jeg topper kaken med Dark Chocolate Frosting og dekorerer den i vintage-stil med sukkersøte pastellfargede marengsknapper
For øvrig kan man variere oppskrifta ved for eksempel å tilsette hakkede nøtter eller sjokoladebiter, eller ved å bytte ut halvparten av melka med kaffe
Det som er så fint med cake pops, er at man kan jukse litt når det kommer til kaken. Denne gangen har jeg prøvd Devil's food cake mix og glasur fra Betty Crocker
Er den ikke det, kan du dekke kaken med et bakepapir og steke 5-10 minutter til. Hei hei. Det er langt i mellom hver gang jeg har fått oppdatert bloggen nå
Oppskrift Mud Cake. Dette tror jeg er en av de enkleste og beste kakene jeg noen gang har lagd, og ekstra stas er det når jeg har komponert oppskriften helt selv
#hverdagskos #mat #oppskrift #kake #bursdag. Den er fylt med sjokoladesmørkrem (den samme som jeg bruker til cupcakes), knuste oreokjeks og hakket sjokolade
Er du interessert i å være med på en uforglemmelig tur til New York en hel uke der det blir Cupcake-kurs + en masse opplevelser med andre sprudlende reisenærer, da er dette et tilfelle for deg å melde deg på
Her kommer oppskriften, enjoy. La det avkjøles helt mens du lager Chocolate glazen. Igår hadde jeg Cupcake kurs i vakre Lillehamer med denne herlige gruppe
Soolen skinner og alt er bra. Vi er faktisk på väg til Bergianska trädgården (som er den botaniske hagen her i Stockholm) for å tusle litt rundt og såklart gå på kafé (ingen lördag uten, hehe)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.