Det er vår i luften, terrassen er klargjort og grillen er renset. Tiden er altså inne for å tjuvstarte grillsesongen, men siden det er midt i uken så måtte dagens middagsrett være kjapp, trygg og billig
Matbudsjett uke 2. 15. 01. 2016kl. 08. 29. Vi er i slutten av uke 2, og innkjøpene går foreløpig veldig greit. Jeg har jo det privilegiet at jeg kan handle når jeg vill siden vi driver Rema 1000, så søndag ettermiddag hadde jeg fylt opp kjøleskapet med ukas nødvendigheter
Her kommer mitt forslag til matbudsjett menyen for neste uke. Ønsker du å spare litt penger på matbudsjettet er det lurt å planlegge hva en skal spise, lage maten mest mulig fra bunnen av og handle inn for flere dager - og ikke handle på sulten mage
Her går det så det suser nå om dagene. 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai
/inneholder sponsorlink. Hei. Vi skal ha tomatsuppe til middag i dag – kjøttfri mandag vet dere, og det er den eneste suppa hittil som mini synes er god
/inneholder sponsorlink. Dette er en oppskrift jeg lagde til Shape Up for et par måneder siden, jeg har faktisk kun laget en litt sunnere versjon av delfiakake til jul i år
Hovedingrediensen i denne retten er tigerreker, feilaktig markedsført og solgt som Scampi i norske butikker, men bevares retten kan også tilberedes med sjøkreps (Scampi) dersom matbudsjettet tillater det
Dagens oppdrag er et lite foredrag om enkel bruk av frukt og grønnsaker. Jeg er invitert av Surnadal Hagelag til å fortelle litt om hvordan vi kan fråtse i høstens frukt og grønt
I den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om dette, for det er gjerne flere som skal bli studenter til høsten og som lurer på hvordan de skal legge opp matbudsjettet slik at de slipper å leve av nudler og grandiosa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.