3 er
ikke et alternativ. Og selv om 1 kan friste i ny og ne, holder jeg meg på 2. Noen uker blir det mange treningsøkter og mange gåturer, andre uker blir det mindre. Noen lørdager blir det sushi og mørk sjokolade, andre lørdager blir det et dykk ned i godteskåla.
Du må overhodet ikke fortvil dersom du ender opp med deilig og frisk kombuchaeddik. Da er det bare å ha de oppi en blender eller foodprosessor sammen med salt og evt hvitløk/krydder og kjør til du får en god konsistens
No har engelskmenn og andre britar fått mykje (fortent) juling opp gjennom historia for maten sin. «Sunday roast» – som ofte er identisk med ein klassisk roast beef med omnsbakte poteter og sjysaus – er med god grunn ein klassikar
Du trenger helgrove, nybakte bagels med avokado, ost, skinke, cherrytomaterog frisk basilikum (eller kanskje bare klassikeren med et tykt lag cream cheese) i livet ditt
Vil du lære mer om å booste maten din så kom på Boost Your Vitality kurset jeg har i Oslo og Moss. Alger og sjøgrønnsaker er jo mye mer enn spirulina og chlorella som mange av oss har blitt kjent med de siste årene
Og, det var jo like godt som «vanlig» taco. Forklarer bedre hva det går ut på når den tid kommer. Istedenfor å bruke krydder på pose fra butikken så lagde jeg krydderet selv, og fy søren, det var jo bedre enn ferdigkrydder
Har alltid vært veldig trofast til tacolefser og shell. Så på Hellstrøm sitt TV program at det er enkelt å lage lefser selv i panna, så det skal jeg prøve når jeg vil ha taco med lefser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.