Ha i vårløkog hvitløk og stek sammen med pancettaen de siste minuttene. The post Omelett i muffinsformer med pancetta, paprika, hvitløk ogparmesan appeared first on
Riv parmesanen på fint rivjern og ha i kjøttfarsen sammen med salt og pepper. Finhakk vårløkeneog bland sammen med egg og karbonadedeig med deigkrokene til mixmasteren
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Her kommer en reprise på omelett muffins, de er raske å lage, smaker kjempegodt og passer supert til både frokost, lunsj og til kvelds
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Dagens mat-tips er omelett muffins som er raske å lage, smaker kjempegodt og passer godt til både frokost, lunsj og til kvelds
Skjær purreløk i skiver og stek sammen med asparges i litt smør. Krydre med litt salt. Denne er super å ha i matpakka også, jeg synes i hvert omelett er godt både varm og kald
Etter å ha vært i hagen å putlet på, var jeg sulten ogomelett er en sikker vinner for meg. La omeletten stå på forholdsvis svak varme så den ikke brenner i bunnen til den er stivnet
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Dagens mat-tips er omelett muffins som er enkel å lage, smaker kjempegodt og passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds
Omelett rull og lykkelige høner. Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.