Fyll filodeigformene med eggeblandingen og stek i ca. Bruker du pasjonsfruktsirup, kan duredusere litt på sukkert nårdu pisker kremen, siden sirupen inneholder en del sukker
Husk at trivsel er vel så viktig for helsen din som maten du spiser, så nårdu gjør endringer i kostholdet skal du også trives med de matvarene du putter i deg
og jeg som ikke er Hellstrøm, mat-Tina eller Ingerid Espelid… ei heller noe i nærheten… Og når jeg avslører at jeg fikk oppskriften av min frisør lurer du kanskje på om jeg har kaffilurktet litt hardt i det siste…
The post Pekingand – enkelt, nårdu har tid appeared first on Gastronomade. Når fuglen er ferdig stekt, faller kjøttet av skroget nesten helt av seg selv
Dette er en suppe både kroppendin, ganen din og sjela di kommer til å bli hoppende glade av. Tilsett gulrøttene (hakkede), og surr blandingen noen minutter til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.