Smaken er forunderlig mild og som i duften er det samme kaffe og hint av sjokolade i smaken. Opprinnelig var det et mørkt øl med en rimelig høy alkoholprosent
I moderne tid har denne skikken og da særlig i USA, blitt markert med utkledde barn som går fra hus til hus og tigger godteri med ordene Trick or treat
Og jeg synes den fortsatt holder mål. I all fall når solen skinner. Dels er det de som bryggeriene selv kaller sommerøl og så er det de som fungerer fantastisk som sommerøl
Sjokoladeog karamell. Et øl som passer til det meste men best en solskinnsdag med gode venner. Nasjonaldag med flagg, barnetog, gnagesår og hese hurrarop
Skrei med blomkålpure, chorizovinaigrette og potetklosserI fjor var temaet for skreien fransk, men etter å ha vært på kurs på Kulinarisk akademi ble lysten stor til å lage noe fra Øyvind Hjelles bok "Gourmet for begynnere" stor
Jeg pleier å fryse min ingefær , da holder den seg "fersk" lenge og den blir lett og skrelle. Etter å ha prøvd en del forskjellige oppskrifter blandt annet Jaime Oliver sin, har min favoritt blitt denne som jeg fant hos Hobbykokken(her)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.