Noen ble litt godt stekt. FREMGANGSMÅTE. Du vet den amerikanske røde kaken med ostekrem som smaker søtt og mektig og som skal legges i fire lag i høyden
-Desiree. Hvor mange du forbrennerkommer så klart ann på hvor mye du veier, hvor gammel du er, hvor fort du jogger og om du løper rett frem, oppover, nedover eller i kupert område
Det fine med langkoking, sous vide, trykk-koking osv er at en hvilken som helst type kjøtt med ben og fett eller kvernet kjøtt kan bli til den beste delikatesse bare du gir det litt tid
Start med et lag dijonsennep på brødet, legg på grønnkål, vegetarburger, tomat, rødløk og paprika i ringer og legg på toppen av rundstykket eller hamburgerbrødet
Har du prøvd med andre bær enn tyttebær/ripsbær. Nå har jeg en god porsjon i fryseren, så kan jeg servere det til vaflene en gang - når vi har gjester som liker sure bær
Kjevl ut fondanten til den er glatt, jevn og passe tykk med en non-stick kjevle. Den er trukket med rose fondant og pyntet med hvite former langs kanten, bokstaver og roser med glitter
Kjevl ut fondanten til den er glatt, jevn og passe tykk med en non-stick kjevle. bokstavformer. Denne bursdagskaken er en sjokoladekake fylt med bringebærkrem
Smooth-is. Bær er en vinner i sommersesongen, så bruk gjerne mye bær. banan eller mango (gul), kiwi (grønn), jordbær (rosa), solbær (lillarosa) eller melon (gul eller lyserød)
Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Sjokolade-cupcakes. Vi har bestemt oss for å flytte til sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Avkjøl i noen minutter før du tar dem ut av muffinspannen
Dunk også to ganger under brettet så alle fultbobblene kommer opp så du kan sprekke dem. Visp eggehviten til den skummer, tilsett så sukker og pisk til det blir marengs (stivt
Det er min favoritt-tipp. - Stiv pisk 4 eggehviter- Dryss 250 g sukker - Dryss 1 ts vaniljesukker- Pisk videre til det er veldig stivt- 1 ts bringebær eddik- Tilsett noen dråper konditorfarge til ønsket fargeTa det oppe en sprøytepose og sprøyt det på ett brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca 1,5t - 2 t på 100 grader. Mine brukte 2 timer
Så greia med disse er at man lager en mandelbunn, som man dekker bunnen av muffinsformer (silkonformer) med, steker bunnen, avkjøler bunnen, og velger et fyll som man fyller opp resten av formen med, avkjøler i fryseren slik at man kan poppe de ut, og vips så har man en porsjonskake med et is-aktig fyll
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.