Hvor lenge de skal stå i mørket og spire varierer alt etter hvilke type frø du jobber med. Du kan også med fordel spire frø for så å ha dem varmebehandlet i wok, gryter, brød osv
Dette var egentlig noe jeg fant veldig interessant og som jeg derfor ønsker å dele videre med dere. Det handlet rett og slett om denne oppskriften på grove hverdagsvafler som FitnessNora la ut for noen dager siden på bloggen sin
En av dere ville at jeg kunne skrive litt om hvilke melsorter jeg bruker mest av oghvorfor. Da jeg startet bloggingen igjen etter sommerferien syntes jeg det var på tide å lytte mer til mine lesere
Nei, det var andepølser og medisterpølser, lammepølser og kaninpølser. Vi hadde jo ikke gjort dette før, så vi visste ikke så mye om hvordan pølsene skulle smake, men med hjelp av dette deilige danske bladet, og egne ideer om hva en pølse må smake, satte vi i gang
I går fikk jeg besøk av svigers som skulle overnatte, og da var det greit å by på tre ulike typer. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Selv har jeg startet og avsluttet dagen med møter, men det har vært spennende møter så bare moro. Jeg har pleid å sitte nede ved vantet på de siste treningene og selv om jeg fryser halvt ihjel er det så verdt det
Tror du også finner snutter på youtube for å se hvordan det gjøres, om du er usikker. Dette er en fin basisoppskrift med rom for et vell av variasjon- noe jeg liker
Han svarer tålmodig og gir av sin kunnskap og skulle han gå tom for svar, så får du hans supertrivelige kone på tråden, oghvor stas er ikke det når man er fersking
Varm opp en liten skvett olje i en stekepanne og stek løken på middels varme i et par minutter. Nå er jeg tilbake med et nytt gjesteinnlegg og en ny oppskrift som jeg håper kan inspirere dere til å prøve noe nytt i matveien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.