Nyttårsmeny
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Gazpachosuppe
  • 300 g flådde tomater, gjerne hermetiske
  • 1-2 paprika rød, grønn, gul
  • 2-3 sjalottløk
  • 1 slangeagurk
  • ;½ -1; rød chili
  • 1-2 fedd hvitløk
  • ;1 1/2; ts salt
  • 2-3 dl grønnsaksbuljong
  • 1 dl olivenolje
  • litt hvitvin ev tørr vermouth og grønnsakbuljong til passe konsistens
  • 2-3 ts balsamicoeddik eller vineddik
  • salt, pepper
  •  
  • Andebryst
  • 3-4 andebryst
  • salt, grovmalt pepper
  • 1 ss honning
  • 3-4 små kvister frisk rosmarin
  •  
  • Glaserte grønnsaker
  • 16-18 sjalottløk
  • 2 gulrøtter
  • 1 pastinakk
  • 1 persillerot
  • olje til steking
  • 1 ss sukker
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 dl rødvin
  •  
  • Rødvinsaus
  • 1 liten løk
  • 1 ss olje
  • 2 dl rødvin
  • 5 dl kraft
  • 3-4 ss smør
  • salt, pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.