Derfor er det gul risotto, bedre kjent som Gulrotrisotto, som er tingenGulrotrisottoCa 1 liter med grønnsakskraft eller buljong4 gulrøtter, helst nye, i biter13/4 dl med hvitvin, eller grønnsakskraft50 g smør1 liten løk, hakket350 g risottoris50 g revet emmentaler eller sveitserost2 ss fløteSalt og pepperKok opp kraften i en kjele
Nå er det på høy tid med en titt på noen de nye produktene. Hei hopp. Riktig god Tirsdag. Jeg bestiller pakker på Iherb hele tiden, mye oftere enn jeg får vist frem godsakene her
Speltlompepizza er herved kåret til min nye favorittpizza. Noen som har smakt dette. Det tok svært kort tid å gjøre i stand og jeg innrømmer at jeg også måtte ha det til middag dagen når jeg først prøvde dette
Mine gamle favorittknekkebrød kan du lese om her. Nå har jeg derimot fått en ny favoritt. Disse er litt mer arbeidskrevende enn mine gamle favoritter, men så fulle av spennende smak at de er verdt det ekstra arbeidet
Se han karen her da ☺han måtte få bli med meg hjem fra en bruktbutikk her om dagen han hadde en kone som jeg egentlig ikke syntes var så fin men for å unngå skillsmisse fikk jeg henne litt billigere og derfor har jeg et nissepar til i samlinga mi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.