Altså sukkerfritt og melkefritt. Denne oppskriften på scones fant jeg på baksiden av en pakke med rismel, så har jeg bare endret litt på den så den passer bedre til mitt bruk
Pisk egg til eggedosis sammen med sukrin+, cocosa sukker, kardemomme og salt. skrell epler i båter og rull dem i litt cocosa sukker eller sukrin +, og stikk eplebitene nedi kaken
Så i dag får du en sukkerfri, glutenfri og ganske så fettfattig krydderkake. Krydderkake. Denne damen er nemlig litt over gjennomsnittet glad i kardemomme og kanel, så da var bananbrødet var ferdig smakte det overhode ikke banan av det, men krydderkake
Krydderkake er perfekt å servere i juleselskaper da alle krydderene som brukes forbindnes med julen. Moro var det i hvertfall, for denne kaken slo an hos samtlige av de smakte, og alle disse spiser både gluten og sukker til vanlig, HURRA
Da jeg måtte slutte å spise sukker, var syltetøy derfor ikke noe stort tap. Bruker man søte, godt modne epler i syltetøyet, så trenger man faktisk minimalt med sukker
Dagens scones er utengluten, sukker, og kan lages melkefri. Glutenfrie rismel scones(ca 15 stk). Crunchy nybakte scones med en lett sødme er akkurat det ethvert frokostbord trenger
) Dagens oppskrift er utrolig enkel, og uten en haug med ingredienser. 200 gram sukkerfri sjokolade* 1 dl kremfløte 1 spiseskje meierismør *Jeg brukte mørk sukkerfri sjokolade fra Cloetta, kjøpt på Kiwi. Jeg vet også at Rema 1000 selger sukkerfri sjokolade, så en helsekostbutikk er ikke nødvendig Start med å finhakke sjokolade og tilsett alt i en liten bolle. #jul #sjokolade #sukkerfri #utensukker #kosthold #mamma #mat #oppskrift #bakekona 200 gram sukker
Og smaken var rett og slett nydelig. Ha smøret opp i en bakebolle, og tilsett kefir og sukker. 500 gram sukker. I tillegg brukte jeg 2 ts ingefær, da jeg synes det hører til i krydderkake. 500 gram sukker
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.