Fiskesuppe som er full av grønnsaker, god fersk fisk og skalldyr er fantastisk god mat. En fiskesuppe kan lages på rester, den kan lages av det du har i grønnsaksskuffen og noen fiskerester og bli et fantastisk godt og næringsrikt måltid - eller den kan lages av det beste du kan finne i fiskedisken og bruke den som gjestemat - for dette er virkelig gjestemat, det finnes knapt en matrett som er mere anvendelig enn fiskesuppe
Rekene er nydeligeog stekt kveite står på menyen til middag i dag. Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet
En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Ha i gulrøtter i den form du ønsker og kok opp, når gulrøttene begynner å bli møre, skru ned varmen. Da har jeg i fisken(ørret og torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
NYDELIG GROVBRØD MED FRØ OG HAVRE. Men når det er så kaldt, er det jo perfekt å være inne og bake. Dette grovbrødet med masse frø og havregryn ble så lett og smakfullt
Lukter og smaker nydelig, er super enkelt og raskt. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Da ble skivene veldig tykke og derfor veldig mye squash smak. Ble rett og slett ikke kjempe imponert. Med ny justert oppskrift, ble det rett og slett en ny favoritt til helg kos
Hell på litt olje,havsalt og rosmarin. Løs gjæren opp i lunket vann,og olje salt og sukker la stå i ca 5 min. Dekk bollen m plast og hev i 30 minutt. Ha på plastfolie og hev 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.