Altså sukkerfritt og melkefritt. Denne oppskriften på scones fant jeg på baksiden av en pakke med rismel, så har jeg bare endret litt på den så den passer bedre til mitt bruk
Pisk egg til eggedosis sammen med sukrin+, cocosa sukker, kardemomme og salt. skrell epler i båter og rull dem i litt cocosa sukker eller sukrin +, og stikk eplebitene nedi kaken
Dagens scones er utengluten, sukker, og kan lages melkefri. Glutenfrie rismel scones(ca 15 stk). Crunchy nybakte scones med en lett sødme er akkurat det ethvert frokostbord trenger
) Dagens oppskrift er utrolig enkel, og uten en haug med ingredienser. 200 gram sukkerfri sjokolade* 1 dl kremfløte 1 spiseskje meierismør *Jeg brukte mørk sukkerfri sjokolade fra Cloetta, kjøpt på Kiwi. Jeg vet også at Rema 1000 selger sukkerfri sjokolade, så en helsekostbutikk er ikke nødvendig Start med å finhakke sjokolade og tilsett alt i en liten bolle. #jul #sjokolade #sukkerfri #utensukker #kosthold #mamma #mat #oppskrift #bakekona 200 gram sukker
Lag eggedosis av egg og sukker. Sikt inn melis litt etter litt, deretter kakao og vaniljesukker. 2,25 dl sukker. 3 ts vaniljesukker. 3 ts vaniljesukker. 2,25 dl sukker. 3 ts vaniljesukker. 3 ts vaniljesukker
Tilsett den siste ss olje tilslutt så den legger seg utenpå deigen. 1 ts honning/sukker. Løs gjæren opp i lunket vann,og olje salt og sukker la stå i ca 5 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.