For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Norsk laks, sunt og godt. 01. 10. 2015 kl. 23. 46 i. Fiskemat. 6 kommentarer. Heisan, nå er det lenge siden jeg sist jeg postet noe på bloggen, Det er faktisk så lenge siden at man ikke husker helt hvordan man gjorde de ulike prosesser
Utgangspunktet for denne deilige fransk-spansk-italienske retten er hvitløksmajonesen aioli. Provence, Catalonia og Liguria er alle områder hvor du vil treffe på den
Legg kveitefiletene i saltlake i 20 minutter og tørk dem på kjøkkenpapir. Dryss over nykvernet pepper. Kveita er klar for damping på 72 grader i kombidamper i 10 til 15 minutter, eller på rist i en kjele med kokende vann under
Vi arrangerte en lite "velkommen hjem"-fest for henne sammen med resten av familien, og jeg måtte servere noe urnorsk, noe hun ikke har hatt tilgang til i USA
Norsk tradisjonsmat med belgisk tilbehør. Jeg innser at vi ikke skal foreslå for mye utradisjonelt til den norske julematen, og spesielt ikke på julaften
Det er egentlig svært skjeldent jeg spiser ordenlig norsk middag. Men innimellom slår jeg til med norsk mat, og det er jo faktisk veldig godt og smakfult det også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.