Og brått hadde det blitt sommer i Trondheim, for en fin start på uken. Jeg merker med èn gang at det har en ganske så oppløftende effekt på både humør og hverdagsenergi når en kan stå opp til strålende sol somskinner inn gjennomvinduene
Her fikk jeg muligens smisket meg til en innføring i tørka pølsersompasser til pinnekjøtt, og ikke minst fikk jeg en oppskrift på "Ungarske grillpølser" fra Steinar Lund somersjefen på "Sandøya båtbyggeri"
Her i huset er det bare jeg somlikerdenslags, så jeg dropper det. Dennesalateneren nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Håperderenytersommeren. Bland godt, slik at deigen blir sombrødsmuler. Nå er det blåbærsesong, og da er det bare å bruke alt man kan av disse praktfulle bærene
Har brukt densomoppslagsverk for diverseoppskrifter, og nå begynte jeg savne selve bloggingen, det å skrive noen ord og komme i kontakt med mange hyggelig nye mennesker
Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine somerenkonsekvens av all is-spisingen i helgen. For å holde den i sjakk så eksperimenterer jeg litt på kjøkkenet og tilfredstillersmaksløkene med nye, spennendesmaker
Etter at fisken har trukket ferdig , deler du den opp med to gafler slik at den blir som på bildet. Ordet brandade er utledet fra brandar, som betyr å røre
I dag får dereennorskklassiker til middag, nemlig kjøttkaker i brun saus. en klype pepper. Ertemos. Mos sammen karbonadedeig, melk, potetmel og krydder
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggeriersom tilbyr de herligstedrikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablertegigantbryggerienesomCarlsberg og Heineken
Supersom tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. Tabbouleh er opprinnelig en salat fra Midt-østen og lages av couscous eller bulgur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.