For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Det er en viktig del av den norske arven og historien vår
Utgangspunktet for denne deilige fransk-spansk-italienske retten er hvitløksmajonesen aioli. La alt småputre i 10-12 minutter. Kok opp, og la småkokoke eller trekke i 5-6 minutter. 10-12 minutter Ha i
Til 3-4 porsjoner. - 400 gr karbonade- eller kjøttdeig- 1 stk gulløk, finhakket- 1 stk kinahvitløk, finhakket- 1/2 stk purre, finhakket- Litt olivenolje og smør, til steking- 1 stk boks hakkede tomater- 2 ss rosmarin- Salt & nykvernet pepper - 1 1/2 - 2 dl vann . - Amadine poteter- 4 dl melk- Maizena - Salt og hvitt pepper- 2 skiver mager ostStart med å koke amandine poteter mør i vann under lokk. Kok opp melk og spe med Maizena til riktig tykkelse, la den koke på lav varme i 1-2 minutter. Dryss litt revet ost over og stekes på 200-225 i 15-20 minutter, eller til osten er gylden. - Kokkeliten 400 gr karbonade- eller kjøttdeig- 1 stk gulløk, finhakket- 1 stk kinahvitløk, finhakket- 1/2 stk purre, finhakket- Litt olivenolje og smør, til steking- 1 stk boks hakkede tomater- 2 ss rosmarin- Salt & nykvernet pepper -. 1 1/2 - 2 dl vann
Vi arrangerte en lite "velkommen hjem"-fest for henne sammen med resten av familien, og jeg måtte servere noe urnorsk, noe hun ikke har hatt tilgang til i USA
i 15-20 min. Bak/stek videre i 8-10 min ( kveita skal ha en kjernetemperatur på. 12-16 stk små vårløk. 2-3 ts sesamolje. 1-1,2 kg kveite med skinn og ben. 4-6 fedd hvitløk
Norsk tradisjonsmat med belgisk tilbehør. Jeg innser at vi ikke skal foreslå for mye utradisjonelt til den norske julematen, og spesielt ikke på julaften
Det er egentlig svært skjeldent jeg spiser ordenlig norsk middag. Men innimellom slår jeg til med norsk mat, og det er jo faktisk veldig godt og smakfult det også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.