«Norsk klassiker» med en ny vri
Trønderkokken
Trønderkokken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl fløte
  • 4 dl melk
  • 2 dl bokkøl (eller annen mørk øl)
  • 2 dl sukker
  • 200 gram brunost (geitost, brun)
  • 6 eggeplommer
  • 3 dl kulturmelk
  • 3 dl melk
  • 3 egg 1,5 dl sukker
  • 350 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kardemomme (kan sløyfes)
  • 150 g smeltet meierismør
  • 3 ss konjakk (kan, men bør ikke sløyfes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.