gode kjøttboller med tomatsaus og spagetti. "Det du ser, kan jeg takke spaghettien for. ". Sophia Loren. Kjøttboller med tomatsaus og spaghetti er kjempegod og familievennlig mat og smaken kan varieres med ulike urter, krydder og andre smakstilsetninger
Du må bare huske på at du trenger å vente i noen timer. La den stå i noen timer. Noen timer. Nok en nydelig rett som tar 10 minutter med arbeid, men timer med venting
1 boks italienske timater. 1 boks italienske timater. Posted by Torill Anita. Tweet. Dette er en skikkelig digg rett som jeg tror de aller fleste liker, av de som spiser kjøtt da
Tilsett hvitløk, og la det surre i noen minutter til. Det Italienske kjøkken. Så godt som hvert italiensk kjøkken har sin egen familieoppskrift på kjøttboller, eller polpette, som de kalles
Så kanskje noen får en invitasjon eller tre. no hadde “Fem billige hverdagsmiddager” og jeg tenkte at det sikkert kunne være en god idé for meg når jeg er alene
Italienske kjøttboller i vin-/tomatsaus. kokte, små kalde poteter til 4 personer, delt i 4 biter1 vårløk i skiver 1/2 cm1/2 liten løk (gjerne rødløk) grovhakket20 grønne olivennoen spiseskjeer fetaostterninger med olje (Apetina)16 cherrytomater---1
Bildene hennes viste iallefall noen veldig luftige baguetter, nettopp det jeg var ute etter. Det er ikke alltid at utseende på maten spiller noen rolle selv om de fleste nok setter størst pris på mat som ser innbydende ut
Denne deilige opskriften på Italienska rundstykker med ost fant jeg på bloggen til passion 4 vintageDisse passer kjempefint i barnehender i ett barneselskap kanskje
Disse kjøttbollene har masse smak, og passer perfekt blandet med min «Spaghetti Pomodoro» oppskrift. Kjøttbollene passer blandt annet til en forrett, med spaghetti, eller bare som en kjemperask hverdagsmiddag
"Den italienske vinen Domìni Veneti Valpolicella Classico Superiore. Beste lavkarborødvin. Da er det snart helg - og jeg er klar for litt vin i glasset
Nydelige, saftige kjøttboller med smak av Italia. Her har jeg raidet krydderkassen min, og brukt litt av alt jeg hadde - gressløk, toppløk, persille, timian, hvitløk og oregano
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.