350 G KANTARELLER4 SJALOTTLØKSMAK TIL MED HVITLØK40 G SMØR8 DL KYLLINGBULJONG, UTBLANDET1 DL MATFLØTE1 DL CRÈME FRAÎCHE1 EGGEPLOMME1 SS MAIZENASALT OG NYKVERNET PEPPERGRESSLØK, EN KLYPE CHILI OG EN 1 KLYPE GURKEMEIE
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Fres de rensede og skårne kantarellene med grønnsakene et par minutter i smeltet margarin. (Brukes karri eller safran, røres dette inn i margarinen først
Kok de små rødbetene litt myke, og gni av skallet når de avkjølt. Finhakk sjokoladen. Skrell de store rødbetene og riv dem på den grove siden av rivjernet
OBS. Hvis laksen ikke har vært frosset, må den fryses ned et døgn før den skal graves. Del fileten i to like store stykker og gni dem inn med salt og sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.