Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Du kan stemme på mitt bidrag HER. Hei til deg og fin mandag, som snart er blitt tirsdag. Tror ikke jeg har store sjansen, for det er ufattelig mange flinke bakere her i Norge
Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld
En herlig thailandsk rett med en litt vri med fersk torsk fra vesterålen, to kulturer som smelter i hop og det blir en herlig rett med mye smak og fisk som smelter i munnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.