Disse naanbrødenemed hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk. Naanbrødene passer perfekt som tilbehør til de fleste Indiske matretter
Det som er spesielt morsomt med dette brødet er at du kan steke det på forskjellige måter. Nå har jeg kommet frem til en naanbrødoppskrift som smaker veldig godt
Så da tenkte jeg at jeg ville dele litt av det med dere som følger med her på bloggen. Der handler jeg det meste jeg trenger av krydder, nøtter, tørkede frukter, kaffe – ja det som trengs på kjøkkenet, egentlig
Lag en grop i midten og tøm i gjærblandingen, bruk en slikkepott slik at du får med alt. Det går godt an å bake naanbrød selv om du ikke har tandoriovn eller pizzaovn, både smaken og konsistensen ble utmerket
Det finnes oppskrifter med både bakepulver og gjær i samme deig, eller med bare bakepulver. Må visst lage chicken tikka en annen dag og naanbrød på nytt
Krydderet er medium sterkt, men har en fin rund smak, som kan brukes til all slags grillmat. Ved bruk av marinade så tilfører vi fuktighet og smak, ved bruk av Rub, så bevarer vi fuktighet og smak som allerede er i kjøttet, og tilfører en karamellisert hinne med smak rundt kjøttet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.