DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Jeg har langtidsstekt før, oppskrifter finnes HER Oppskrift
Jeg lot den få tid, og den brukte oppimot en halvtime på å poppe helt. Jeg hadde kjøpt en familieribbe, altså en ribbe med både en kotelettdel og en tynnribbedel
Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt. Hold den varm i en kasserolle og smak til med muskat, salt og pepper
Langtidssteking på lav varme skulle gi et saftig og mørt resultat. Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir det tilberedt ribbe
Sil buljongen gjennom eit dørslag, og ha den oppi ein romsleg kjele du kan trekke pinnekjøttet i. Men han er ikkje den einaste som droppar den obligatoriske dampinga, og heller trekker pinnekjøttet i vatn eller ein buljong av gode smakar
Når man våkner en søndags morgen og plutselig blir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen. Og min favoritt er oppskriften jeg fikk fra min kusine,på nettopp Sunnmøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.