Den siste timen før du skal servere, setter du varmen opp på 180 °C til 200 °C, Nå må du følge litt med, kanskje du vil ta lokket av og få mer brunfarge på, eller kanskje du ser at det blir for tørt i gryta, da må du ha i litt lunkent vann ca 1-2 dl
Uansett, her er det du trenger til 2 porsjoner (som jeg fordelte på 2 ulike smaker)4 eggehvitter4-5 ss sukrinmelis (smak deg frem for hvor søtt du vil ha det2-3 ts kakaoNoen dråper vaniljeessens1/2 ts vaniljepulver
Har du noengang fått uimotståelig lyst på sjokoladekake. sammen med iskald melk. Når man bare må. Her må du sjekke med kakenål/strikkepinne, skal være bare akkurat gjennomstekt
Når denne arbeidsdagen er over skal jeg legge igjen noen timer på sats, tror jeg skal dra den litt ekstra ut i dag - hvis jeg finner plass ved noen av mattene da
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. denne flotte damen bak bloggen Husmansplassen i Hidlesundet
Det var mitt aller første møte med dette litt sære fenomenet jeg senere har vært vitne til mange ganger, nemlig at nårnoen i havna skal fortøye båten, så legger folk liksom fra seg det de har i hendene, enten det er bestikk, fendere eller unger, og så stirrer de litt, mange legger ikke skjul på det engang, de bare glaner åpenlyst
Jeg pleier å kutte opp en rød chili som som jeg legger i noen ss med oliven olje. Når den er ferdig stekt sprer jeg litt av oljen over sammen med en dæsj sitron
En ekstra proteinrik middag, som ikke ble slengt noen steder. Jeg skal innrømme at det ikke alltid er så lett å finne på middager som både dekker de voksne og barnas behov og ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.