Du kan sjekke om den har tyknet ved å dyppe baksiden av en skje i vaniljekremen. Jeg er så glad for å kunne si at min samboer er trygt plassert i stua igjen, og at det ikke var noe alvorlig galt denne gangen
Dander på et fat og server med en god rødvin. Vi hadde gjester på besøk, så da bestemte vi oss for å invitere på lammelår, ovnsbakte tomater, løk, mais og potetfondant
Det er utrolig hvor saftig og god en vanlig Priorkylling kanbli bare den får litt tid. Der kan du smake og finne den oljen og eddiken du liker aller best
Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Kom gjerne med tips. Serveres med jasminris og evt en “dæsj” lett rømme eller kesam + strø over litt parmesan på den varme kyllingen
Best av alt – favorittserien på macbooken mens jeg ligger under vann og koser meg. Tiden strekker rett og slett ikke til, og når jeg først har fem minutter på jobb så surfer jeg heller gjennom en blogg fylt med inspirasjon og oppskrifter enn et papirmagasin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.