Myntemarinert laks med kormasaus
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g laks i stykker
  • 1/2 bunt fersk mynte
  • 4 fedd hvitløk
  • ingefær
  • 3 grønne chili
  • saft fra 1 lime
  • salt
  • olje
  • 1 stor løk
  • 4 stjerneanis
  • 2 kanelstenger
  • 1 ss fennikelfrø (indisk: saunf)
  • 4 ss kokosmasse
  • 2 ss malte cashewnøtter
  • 2 ss garam masala
  • 1 ss malt koriander (indisk: dhania powder)
  • 1 ss gurkemeie
  • 1/2 ts malt spisskummen (indisk: jeera powder)
  • 2 ss sukker
  • salt
  • 1 boks kokosmelk
  • maisolje
  • 2 ts malt kardemomme

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.