1 kg
grovbakst mel 1 pk tørrgjær 2 ts salt 3 dl hvetekli 2 dl havrekli 1 dl linfrø 200 g hakkede hasselnøtter 10 tørkede aprikoser klippet/hakket i biter 150 g roseiner 12 dl lunkent vann 2 ss rapsolje, gjerne til baking Porsjoner:
Müslirundstykker passer godt til frokost, kvelds eller som et mellommåltid. Jeg bruker å ta opp en stk fra fryseren når jeg står opp, da er den tint til jeg skal spise frokost
Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig glad i pizza, og siden jeg prøver å ha en dag i uken som er bakedag, så bestemte jeg meg for å lage pizzasnurrer til lunsj i dag
Har merket at det har blitt veldig populært med musliboller eller muslirundstykker. Har dermed prøvd meg på en fin kombinasjon som jeg synes ble veldig vellykket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.