Filetgodt av Lofotlam Server en lun multesuppe til dessert. Høsten er høysesong for lam og vi kan ikke la høsten gå uten å kose oss med Mat og sånn
Fjellets gullMultesuppe. kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet Mat og sånn
Multesuppe med vaniljesaus Legg noen fine bær til side. Disse skal være til pynt ved servering. Smelt sukker i en gryte til lys karamell frukt.no
Multesuppe (Finnmark) Slå multesuppen i en varm terrin. Bland bær, sukker og vann, gi det hele et oppkok og la det småtrekke noen minutter Varden.no
Multesuppe Kok multen i vannet ca 15 minutter. Sil og tilsett sukker og sagomel. Sagomel kan erstattes med potetmel om ønskelig Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.