Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Siden det snart er bursdag i heimen prøver jeg å finne en sunn muffinsoppskrift som gjør at barna ikke blir helt apekatter pga blodsukkerstigning som kaster seg opp og ned
Har laget muffins/omelett idag. 100gbacon1-2 sjalottløk4 egg100 g revet ost1/2 dl olivenolje2 ss hakket frisk timian1 ts peppersmør til å smøre formene eller muffinsformer. Fordel i formene 12 stk, og stek i ove på200 grader ca 20 minutt, eller til røren har stivnet. 100g bacon. 1-2 sjalottløk. 100 g revet ost
- Katrine -. Håper det smaker. Igår lagde jeg sjokolademuffins (lavkarbo) som ble kjempegode, oppskrift på de finner du HER, og i dag hadde jeg lyst å lage vaniljemuffins med bringebær i da jeg hadde en eske med ferske bringebær som måtte spises før de ble for gamle
Lavkarbo pannekaker. -). 1 ss kokosolje, smeltet over svært svak varme. La røret stå i ca 10 minutter. Varm en stekepanne (helst en jernpanne) over middels lav varme og ha ca 1 ts fett oppi. Hell ca 1/2 dl røre oppi panna og vend slik at røren kommer ut til kanten. 1 ss kokosolje, smeltet over svært svak varme
- litt salt. Går du ikke på lavkarbo, er det bare å bytte ut bunnen, godt smaker den uansett. ) Synes også¨løk og hvitløk smaker best etter en runde i smør
Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt. 80 g mandelmel (evt 30 g kokosmel) . 1 ts salt . 1 ½ dl kokende vann . Del deigen i 10 biter. 80 g mandelmel (evt 30 g kokosmel). 1 ts salt. 1 ½ dl kokende vann
com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.